Recent Posts

Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner

China Glaze Flyin’ High versus Custom Kicks

As soon as I painted my nails with Flyin’ High from the new China Glaze collection, I knew it reminded me of something. I thought about Custom Kicks, although I read on a another blog (can´t remember where) that these aren´t very close. So I thought a little comparison could help :) I think these two are simmilar except of the gold shimmer that Custom Kicks has. Still, I love both of these polishes!

Hned jak jsem si nalakovala nehty Flyin’ High z nové kolekce China Glaze, něco mi připomínal. Napadl mě Custom Kicks, přestože jsem někde na jiném blogu (už nevím kde) četla že moc podobné nejsou. Nafotila jsem tedy malé srovnání, které vám snad pomůže :) Podle mě teda tyhle laky podobné jsou, samozřejmě kromě zlatavých odlesků, které Custom Kicks má.

Read more

China Glaze Peachy Keen (Up & Away Collection 2010)

Peachy Keen is a light peach creme. Again I have two coats. I am really glad I got this one because I didn´t have a truly peach polish. I have to admit that I am not used to colors like this but I find myself liking it a lot. It makes me feel positive and I can´t wait for spring to arrive. For now this is all I have from the Up & Away Collection but don´t worry, the quality of these polishes and the colors impressed me so much that I had to buy a few more! Love China Glaze!

Peachy Keen je světle meruňková krémovka. Jako obvykle, mám dvě vrstvy. Jsem opravdu ráda, že jsem tenhle lak dostala, protože žádný meruňkový jsem do té doby neměla. Musím se přiznat, že na takovéhle barvičky vůbec nejsem zvyklá, přesto se mi ale líbí a umím si představit, že si ji někdy vezmu. Je to hrozně pozitivní barvička. To je vše, co pro vás z kolekce Up & Away mám. Snadné lakování a hezké barvičky téhle kolekce mě ale uchvátily natolik, že jsem si ještě pár odstínů koupila! Miluju China Glaze!


* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

China Glaze Grape Pop (Up & Away Collection 2010)

I am starting to repeat myslef but again here we have a polish that I like very much. This time it is no suprise as it is a beautiful purple. This is a very nice rich purple creme but not as dark as Orly Wild Wisteria. It took just two coats for full opacity and applied so well. What a great way to start the weekend!

Začínám se už opakovat, ale dnes vám znovu ukazuju lak, který se mi moc líbí. Tentokrát to není až tak velké překvapení, protože je to fialka. Krásná krémová fialka. Není ale tak tmavá jako Orly Wild Wisteria. Pro plné krytí stačily dvě vrstvy a nanášel se hladce. Skvělý způsob, jak začít víkend!


* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

China Glaze Flyin’ High (Up & Away Collection 2010)

I love teal polishes and I love China Glaze. So it is not a suprise that I love this polish. It is a little bit greener than on my pictures, but not very much. I used two coats. The formula is slightly streaky but nothing major. This will for sure be one of my favourites for this sping!

Zbožňuju tyrkysové laky a stejně tak mám ráda i China Glaze. Takže asi nikoho nepřekvapí, že jsem nadšená i z tohoto laku. V eskutečnosti je trošku víc dozelena, než na mých fotkách, ale ne příliš. Mám dvě vrstvy a lakování bylo vpohodě, ikdyž lak je trošku řidší a v první vrstvě se trošku nerovnoměrně nanáší. Určitě jeden z favoritů letošního jara!


* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

Coming Up: Part of China Glaze Up & Away Collection

China Glaze was kind enough to send me a little taste of their new spring collection. The colors I got look great! I really feel like spring has come when I look at the bottles. I will swatch these asap so stay tuned for the pictures and review :)

V China Glaze byli tak milí, že mi poslali malou ochutnávku jejich nové kolekce. Barvičky, které vybrali vypadají perfektně! Když tak koukám na lahvičky, mám pocit, že jaro je tu. Brzo je nafotím, tak se těšte na fotky a moje dojmy :)

Grape Pop (Bright plum)
Flyin´High (Teal)
Peachy Keen (Nectar)


* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

Orly Ginger Lily (Bloom Collection 2010)

The last Orly polish I have for you is Ginger Lily. This is not a creme, it has shimmer. I don´t like this one much, I think it doesn´t look very nice on me but I know a lot of you out there will love it. I used two coats and as with the previous polishes, no application problems. What I really love about Orly polishes is their rubber cap, it is so easy to handle, open and close. I hope you enjoyed these Orly polishes as much as I did :)

Poslední lak od Orly, který pro vás mám je Ginger Lily. Tentokrát to není krémovka, má jemné odlesky. Upřímně, se mi tenhle lak moc nelíbí. Mám pocit, že mi nesluší, ale jsem si jistá, že spousta z vás z něj bude nadšená. Mám zase klasicky dvě vrstvy a stejně jako předešlé Orly láčky, ani s tímhle nebyly problémy. Co mám na Orly lacích nejradši je jejich pogumovaný uzávěr. Skěle se s ním manipuluje. Doufám, že jste si ty Orly laky užili stejně jako já :)


* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

Orly Wild Wisteria with CND Raspberry Sparkle

As I promised, today I have for you a little layering experiment I did. The CND effects are made for layering on creme polishes and now that I have these beautiful Orly cremes, I gave them a try. As you can see the effect is really amazing (I used just one coat)! Sadly I had no sun so you can not see the full beauty of this mani.

Jak jsem slíbila, dnes pro vás mám menší pokus s vrstvením. CND effects jsou určené právě na krémové laky. A když už konečně mám krásné krémové laky od Orly, musela jsem to hned vyzkoušet. Jak vidíte, ten efekt je úžasný (a to jsem použila jen jednu vrstvu)! Škoda, že zrovna nesvítilo sluníčko a já vám nemůžu ukázat, jak dokonalé to bylo.

Read more

Orly Wild Wisteria (Bloom Collection 2010)

Purple!!!!! Thank you so much Orly for sending me this purple!! Ok, I have to calm down :) But you all know what a big purple addcit I am and until now I didn´t have a single creme purple! Impossible. Wild Wisteria is a dark purple creme but not too dark. It doesn´t look black. It is opaque nearly in one coat but I did two. I tried layernig some CND effects on this one but that is another story :) wait for next time.

Fialová!!! Moc moc děkuju Orly, že mi tuhle fialku poslali!! Tak a teď už bych se mohla uklidnit :) vy ale všichni víte, jaký velký závislák na fialové jsem. Neuvěřitelné, ale doteď jsem žádnou krémovou fialovou neměla. Wild Wisteria je krémová tmavá fialová, ale ne příliš tmavá. Nevypadá černě. Kryje skoro v jedné vrstvě, já jsem ale použila dvě. Taky jsem na ni zkusila CND effects, ale o tom zase někdy příště :) jen si počkejte.
.

* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

The Pink Winner :)

I have a lot of work so this will be quick as I didn´t want you guys to wait any longer :) I counted all the antries and then using random.org chose a number. This number was the entry of Charming Nails! She has an awesome blog and gorgeous nails. I also love her makeup looks. Congrats lady!!! I hope you will like the polishes. I so much wish I had more of these Chanel polishes and could send one to every follower I have, but that is not possible :( I am so happy that you guys read my blog and comment. I love to read what you say. There are over four hundred of you! I can´t believe it :*
.
Mám spoustu práce, tak jen v rychlosti :) Nechtěla jsem abyste čekali. Spočítala jsem úplně všechny, kdo se přihlásili a pak pomocí random.org vybrala náhodné číslo. A to patří Charming Nails! Má úžasný blog a krásné nehty a taky se mi moc líbí její líčení. Takže velká gratulace!!! Doufám, že se laky budou líbit. Strašně moc bych chtěla mít těch laků víc a poslat každému, kdo sleduje můj blog, ale to je nemožné :( Jsem moc ráda, za každého sledujícího a za to, že blog čtete a komentujete. Už vás je přes čtyři sta! Nemůžu tomu uvěřit :*

Read more

Orly Blushing Bud (Bloom Collection 2010)

You know I love bright pinks and this is no different. This polish is from the first Orly spring collection for this year. It is a bright pink creme and it took just two coats. Again, I had no application problems. This collection is already available in stores :)

To, že mám slabost pro výrazné růžovky už víte. Tenhle lak se mi taky moc líbil. Je z první jarní kolekce od Orly pro letošní rok. Popsala bych ho jako výraznou krémovou růžovku, která kryje ve dvou vrstvách. Stejně jako předešlé Orly laky, ani tenhle neměl problémy s nanášením. Tahle kolekce už vyšla, takže nemusíte čekat :)

* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

OPI My Big Break with Konad

Today I want to show you another image plate I got recently. This is from Konad plate M71, which I fell in love with. It is so girly. I can imagine how the designs look pretty with a light pink and black over it. I used a darker pink. My Big Break is a beautiful duochrome and the whole mani looks great :) Oh and don´t forget to enter my giveaway, which ends tommorow!

Dnes vám chci ukázat další destičku, kterou jsem si nedávno pořídila. Je to Konad destička M71, která se mi strašně zalíbila. Motivy na ní jsou jemné a úplně je vidím třeba černé na jemně růžovém podkladu. Já jsem ale použila trošku tmavší růžovou. My Big Break je lak s krásnými odlesky. No a nezapomeňte na moji soutěž, která už zítra končí!

Read more

Orly Snowcone (Sweet Collection 2010)

The last polish that I have from the Sweet collection is described as baby blue creme. Very nice color. But what is far more better, this beauty is a one coater! Yes a pastel that needs only one coat. It applies so smoothly and creamy. Very good pigmentation. I was really suprised. Overall I am very pleased with this collection. When it comes out I will buy the other three too. The polishes are easy to work with, nice spring colors and who could resist the sweet glosses that come with every polish? :)

Poslední lak, který mám z Sweet kolekce je tahle miminkovská modrá. Barvička je moc pěkná, ale co je ještě lepší je fakt, že stačí jen jedna vrstva! Ano, krémový lak, kterému stačí jen jedna vrstva. Krásně se nanáší, až jsem byla překvapená. Celkově se mi tahle kolekce moc líbí, až vyjde, tak si asi pořídím i zbytek. S lakama se dobře pracuje, mají hezké odstíny a kdo by odolal těm sladkým leskům, který má každý lak? :)


* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

Orly Cotton Candy (Sweet Collection 2010)

Another sweet polish. The official description is baby pink but I see it a hint of peachy pink. Still a very nice color. This one applied a bit more unevenly than Gumdrop, that I showed you yesterday. If you are skilfull two coats are enough. I used two coats on all fingers except my ring finger where I did three to even it. In my previous post I forgot to say that the swatches are without a top coat and that they have a really nice shine on their own.

Další sladká barvička. Oficiální popis je miminkovská růžová, já ho vidím trošku teplejší, spíš s nádechem do meruňkova. Nanášel se malinko nerovnoměrněji než Gumdrop, který jsem vám ukazovala včera. Pokud jste dostatečně šikovní, stačí dvě vrstvy. Na fotce mám dvě vrstvy na všech nehtíkách kromě prsteníčku, který má tři. V předchozím příspěvku jsem úplně zapomněla napsat, že tyhle láčky mají krásný lesk samy o sobě, žádný nadlak jsem nepoužila.


* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

Orly Gumdrop (Sweet Collection 2010)

I know you all thought I will start swatching with the purple but I chose Gumdrop. This shade is described as pastel turquoise and I really like the color. These shades are getting more and more popular and now I can see why :) I was a bit scared about the application as I have never had a creme polish before! But it was nice and smooth. This polish is opaque in two coats and doesn´t streak or anything. I really like the formula of this. As all the polishes from the Sweet collection this comes with a mini lipgloss. But don´t worry, you will not have turquoise lips :) This just gives a nice shine and shimmer to the lips. I also like the smell. It smells sweet (but not disturbing). So what do you think?

Určitě jste si všichni mysleli, že z nových laků začnu nejdřív fialkou. Já jsem si ale vybrala Gumdrop, jehož oficiální popis je pastelová tyrkysová. Tyhle odstíny jsou teď velmi populární a neměly by chybět v žádné lakové sbírce. Sama jsem moc ráda, že už taky jeden mám :) Trochu jsem se bála nanášení, protože jsem dosud žádný krémový lak neměla! Není se ale čeho bát, nanáší se bez problémů. Vůbec není řídký, pravidelně se rozteče a kryje už ve dvou vrstvách. Stejně jako ostatní laky z Sweet kolekce má i tento mini lesk. Nebojte se ale, že byste měli tyrkysové rty :) Tenhle jen dodá lesk a velmi jemné třpytečky. Líbí se mi jak voní: sladce (ale ne nijak výrazně). Co na něj říkáte?


* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

Orly Spring 2010 - Sweet and Bloom Collections

Today I recieved three polishes from each of these collections. I must say that Orly chose great colors, I can´t wait to wear these. Today I am showing you just bottle pictures but swatches will come very soon. Look how gorgeous they are:
Dnes mi od Orly přišlo po třech lacích z obou nových jarních kolekcí. Musím Orly pochválit, protože výběr barev je dokonalý, nemůžu se dočkat, až je nalakuju. Dnes pro vás teda mám alespoň obrázky lahviček, nalakované je uvidíte velmi brzy. Tak se mrkněte, jak jsou nádherné:

ORLY BLOOM COLLECTION (available February 2010)
Blushing Bud – Pink Creme (my swatch)
Wild Wisteria – Blue Purple Creme (my swatch)
Ginger Lily – Burnt Orange Shimmer (my swatch)

ORLY SWEET COLLECTION (available April 2010)
**each has a cute little lipgloss**
Can’t get enough Cotton Candy in Baby Pink Crème (my swatch)
Blueberry must be your favorite Snowcone flavor in Baby Blue Crème (my swatch)
Cute as a Gumdrop button in Pastel Turquoise Crème (my swatch)

* the product(s) in this post were sent to me by the manufacturer or their PR company.

Read more

New Design!

Hi nail polish addicts! I am blogging half a year now so I thought some change would be good. I changed the color on my blog, made a new logo and changed to three column. I hope all these changes will make you feel better here and that you enjoy them. I want to know what you think :)
.
Zdravím všechny lakovací závisláky! Bloguju už půl roku a tak jsem si říkala, že je čas na změnu. Změnila jsem barevné rozvržení, udělala nové logo a přepnula na tří sloupečkový formát. Doufám, že se vám všechny tyhle změny budou líbit a že se u mě na blogu budete cítit dobře. Chci vědět, co si myslíte :)

Read more

China Glaze Let´s Groove with Konad

I promise my next mani will not be purple so that you aren´t bored :) But this one is. Let´s Groove is one of my favourite purples. The konad design I added is from plate M50 with which I think I will have a lot of fun. The silver holo polish is Color Club Worth the risque that I showed to you earlier.

Slibuju, že příští nehtíky už nebudou fialové, už vás to musí nudit :) Tyhle ale ještě jsou. Let´s Groove je jedna z mých nejoblíbenějších fialek. Tenhle konad vzorek je z destičky M50, s kterou se asi ještě vyřádím. Má opravdu moc hezké motivy. Stříbrný holografický lak, se kterým jsem razítkovala je Color Club Worth the risque, který jsem vám ukazovala nedávno.

Read more

Silver and Purple Bows

I bought some new Konad plates and they came yesterday. I had to try them. So here is my first attempt. I used bows from plate M59 and the polishes I used are China Glaze Harmony and Millenium. These are great for stamping. It was easy and fast :)

Včera dorazily nové Konad destičky, co jsem si koupila. Musela jsem je hned vyzkoušet, takže tady je můj první pokus. Použila jsem mašličky z destičky M59 a laky China Glaze Harmony a Millenium, se kterýma se razítkuje skvěle. Celá to bylo rychlé a jednoduché :)

Read more

Color Club Front Row Diva

Sometimes there are situations when we just can´t wear all those crazy colors that we love (work, exams at university and so on). Then we wear polishes such as this one. Even though Front Row Diva is not something with a wow factor I think it is still very pretty and not at all boring. It is a light pinkish gray and it covers very nicely in two coats (I used three just to be sure). If you look closely you can see some brush strokes but they are not visible normally. What do you think and what is your favourite polish for such occasions?

Občas jsou situace, kdy si nemůžeme nalakovat nehty všema těma šílenýma barvičkama, které tak milujeme (např. na zkoušku ve škole, do práce..). Pak přijdou na řadu laky, jako je tento. Přestože Front Row Diva není lak, z kterého budete úplně unešeni, je pořád moc pěkný a rozhodně nenudí. Je to našedivělá růžovka a kryje už ve dvou vrstvách (já jsem ale pro jistotu dala tři). Kdybyste ho zkoumali zblízka, uvidíte trošku tahy štětečkem, ale normálně to není vidět. Tak co myslíte a jaký je váš oblíbený lak na takovéto příležitosti?

Read more

MAC Boom with Fauxnad

I have just one MAC polish and that is Boom. I couldn´t leave it in the shop it is just too pretty (and expensive). I decorted it wth some fauxnad and China Glaze Devotion. I think it looks nice but my brain has already switched to spring colors so I will be changing my polish to something more bright and colorful!

Mým jediným lakem od MAC je Boom. Když jsem ho viděla v obchodě, nemohla jsem ho tam nechat, je nádherný (a taky byl pěkně drahý). Trošku jsem ho ozdobila fauxnad razítkem a China Glaze Devotion. Je to hezké, ale už mám asi přepnuto na jarní barvičky. Potřebuju něco veselého, takže brzo přelakuju.

Read more

China Glaze Branding Iron

I know I said it a hundred times already but I just so so so much love the Rodeo Diva collection! All the polishes from it are stunning and this is one is no exception. Branding Iron is a brownish red with shimmer. I have two coats. Now isn’t it just gorgeous?

Vím. Psala jsem to už asi stokrát, ale musím to znovu zopakovat. Kolekci Rodeo Diva prostě miluju! Všechny laky z této kolekce jsou dokonalé a tenhle není výjimkou. Branding Iron je hnědá červená. Na fotkách mám dvě vrstvy. No řekněte, není úžasný?

Read more

China Glaze Strawberry Fields

Something pink to cheer up the winter days :) One of my favourite pinks. I love the gold glitter in it. Looks gorgeous in the sun. I have three coats.

Trocha růžové na rozjasnění zimních dnů :) Jeden z mých nejoblíbenějších růžových laků. Nejkrásnější na něm jsou ty zlaté třpytečky, díky nim vypadá na sluníčku dokonale. Mám tři vrstvy.

Read more

Essie Midnight Cami (+ Konad)

I expected this shade to look better. In the bottle you can see shimmer but not on the nail where it looks almost cream. The application was also hard as the first coat was a bit runny but the second evened it. This polish looks almost black so I added some stamping to make the mani a bit more interesting. The design is from plate M53 and I used China Glaze Adore.

Od tohoto laku jsem očekávala trošku víc. V lahvičce jsou vidět krásné odlesky, ale nalakovaný vypadá téměř krémově. Aplikace taky žádná sláva, v první vrstvě byl řídký a až druhou kryl. Lak vypadá skoro černý, tak jsem ho trošku oživila razítkama. Motiv je z destičky M53 a lak je China Glaze Adore.

Read more

Urban Decay Velvet Rope Set

I wrote about my love for these pencils half a year ago when I started this blog. Today I want to show you one of the sets - Velvet Rope. I gave this set to my mother and to my sister for Christmas and they are both very happy with them. This set is great because all the colors are very wearable and you get a great highlighter in Yeyo. The pencils are in smaller travel version (0.8g) but that is still for a very long time. As I said before: the best eyeliners I had.

O svém nadšení z těchto tužek na oči jsem už psala před půl rokem, když jsem s blogem začínala. Dnes vám ukážu jednu ze sad, ve které se dají pořídit - Velvet Rope. Tuhle sadu jsem dala mamince a svojí sestřičce k Vánocům a obě jsou s ní moc spokojené. Všechny odstíny jsou nositelné, žádné extravagantní barvičky. K tomu je ještě jedna na projasnění a to Yeyo. Tužky jsou v menších velikostech (0.8g), ale i to vydrží na hodně dlouho. Jak už jsem říkala: nejlepší tužky na oči, jaké jsem kdy měla.

Read more

OPI DS Extravagance with Konad

This is my only! DS polish. I really need to get some more as these are aweome. They have the wide OPI brush and they are holographic. I think that this time the konad design suits it well. It is from plate M63.

Můj jediný! lak ze série DS. Budu si muset ještě nějaké pořídit, protože jsou opravdu nádherné. Mají širší OPI štěteček a jsou holografické. Tentokrát jsem snad orazítkovala tak, aby se to hodilo. Vzor je z destičky M63.

Read more

OPI Baby It’s "Coal" Outside (with CND Amethyst Sparkle)

It is freezing outside so I thought this polish would be appropriate :) I love the name of this one. This polish is a beautiful black with silverish glitter. It needs just two coats. I added one coat of CND Amethyst Sparkle and it looks even better :)

Venku mrzne, tak jsem vytáhla tenhle lak, s tak příznačným názvem :) Je to krásná výrazný černá se stříbrnýma mikrotřpytečkama a stačí pouze dvě vrstvy. Ještě jsem ho vylepšila jednou vrstvou CND Amethyst Sparkle :)

+ CND Amethyst Sparkle

Read more

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting